Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Den skrattande hazaren" by Kjell Eriksson ~ Book PDF Kindle ePub Free

Den skrattande hazaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den skrattande hazaren
  • Author : Kjell Eriksson
  • Release Date : January 23, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1453 KB

Description

Ann Lindell Àr tillbaka! Kommissarie Ann Lindell har lÀmnat Uppsalapolisen och lever ett tillbakadraget liv som ostystare i en by i Uppland. Men lugnet bedrar. PÄ nyÄrsnatten tÀnder nÄgon eld pÄ den nerlagda byskolan, numera sluss för asylsökande, och tre mÀnniskor mister livet. Ann Lindells instinkter som utredare vaknar och snart Àr hon indragen i fallet.
Hon blir kontaktad av en person som varit inblandad i en tidigare utredning, och han vill varna henne. Hans budskap Àr kort men tydligt: MÄnga kommer att dö. NÄgra veckor senare exploderar en bomb i HökarÀngen, en förort söder om Stockholm.
Efter tio Är ÄtervÀnder Kjell Eriksson till UppsalaslÀtten och den ovanligt sympatiska kommissarien. Den skrattande hazaren Àr den första av tre planerade böcker om Ann Lindell. HÀr skildras ett nytt Sverige med en sedan lÀnge förbisedd landsbygd dÀr mÀnniskor lÀmnats i en social och ekonomisk periferi. Som alltid skriver Kjell Eriksson lysande prosa med en nerv som gör att man inte kan sluta lÀsa.
Kjell Eriksson Ă€r författare och trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare frĂ„n Uppsala, numera bosatt i Brasilien. Serien om kommissarie Lindell har översatts till mĂ„nga sprĂ„k och flera av böckerna har nominerats till Årets deckare. Kjell Eriksson har ocksĂ„ skrivit flera romaner, senast Att skjuta hĂ€star och VerandarevolutionĂ€ren, samt tilldelats Ivar Lo-priset.


Ebook Free Online "Den skrattande hazaren" PDF ePub Kindle