Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Den som törstar" by Kristina Appelqvist # Book PDF Kindle ePub Free

Den som törstar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den som törstar
  • Author : Kristina Appelqvist
  • Release Date : January 16, 2012
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 1005 KB

Description

NÀr rektor Emma Lundgren befinner pÄ semester i Rom nÄs hon av beskedet att den framstÄende professorn i religionshistoria Vidar Malmberg hastigt dött i en hjÀrtinfarkt. Inget tyder pÄ att hans död skulle vara nÄgot annat Àn en naturlig följd av hans stora intresse för mat och dryck. Vidars vÀnner i Sancta Elins kyrkokör och den vÀrldsberömda operasÄngerskan Angela Hansson, uppvuxen i Skövde och vÀn till familjen, bestÀmmer sig för att sjunga pÄ begravningen som ska Àga rum pÄ en naturskön stiftsgÄrd utanför Skövde. De Äker dit kvÀllen före begravningen för att öva och umgÄs och sedan övernatta i stiftsgÄrdens hotelldel. Men pÄ morgonen nÀsta dag hittas Angela Hansson brutalt mördad.
Eftersom Ă€ven Emma Lundgren sjunger i Sancta Elins kyrkokör befinner hon sig mitt i hĂ€ndelsernas centrum under det dramatiska morddygnet. Ännu en gĂ„ng hamnar hon i en mordutredning ledd av kriminalkommissarie Filip Alexandersson, som ganska snabbt ringar in ett antal misstĂ€nkta bland dem som övernattat pĂ„ stiftsgĂ„rden.
FrÄgan Àr vad det finns för samband mellan Vidar Malmberg och operastjÀrnan Angela Hansson, bosatt i Italien sedan mÄnga Är. Kanske finns svaret att söka i Angelas ungdom, men det finns ocksÄ ledtrÄdar som pekar pÄ att de bÄda dödsfallen har att göra med Vidar Malmbergs forskning i romersk mytologi.
"En lyckad mix av Dan Browns supersĂ€ljare Da vinci-koden och Åsa Larssons Kirunakriminalare Solstorm."
Tidningen Turist
"Den som törstar Àr en mycket underhÄllande klassisk pusseldeckare."
Dalarnas Tidning
"Appelqvist skriver lÀtt, fÀngslande och underhÄllande."
DAST Magazine


Free PDF Download "Den som törstar" Online ePub Kindle